Májusi fények

Pinterest
Instagram

   IMG_4800-www.elekeskaroly.ro  Sárga pitypang virágokat vadásztuk egy fotós kollégámmal, de ahogy történni szokott hamar elkalandoztunk a témától és mindent fényképeztünk ami a látószögünkbe került.

     Miután Ditró környékén eltöltöttük a kora délutánt, Csíkszentdomokos mellett vártuk a jobb fényeket. Ígéretesnek látszott az égbolt, és ha minden a mi kedvünkre lett volna a Nagy-hagymás vonulatát csodálatosan megvilágítja a lemenő nap. Hiába, nem történt meg. A felhők jöttek mentek, de a nap nem akarat rásütni az Egyeskőre.

     Később kimásztunk egy közeli dombtetőre, ahol több esztena mellett elhaladva, fényképeztünk még egy két képet.  Csodálkoztunk a kutyák hiányán, de nem sokáig mert kutya helyett került egy pár “jókedvű” pásztor. Valószínűleg nem értékelték jelenlétünket és egy jól kihangsúlyozott Micsinááálsz teee?! kiáltással kikíváncsiskodtak mi-létünk felől. Miközben fejéshez indultak, fölhívták figyelmünket: Vigyáázzz a lóóó  nehooogy megharapjooon!!  A ló a kerítés mögött nem tűnt valami fenevadnak, de a távolból kutyaugatás hallatszott és az eső is csöpögni kezdett. Jónak láttuk elindulni hazafele.

IMG_4808 - www.elekeskaroly.ro

IMG_4820-1024-www.elekeskaroly.ro IMG_4846-1024-www.elekeskaroly.roIMG_4955-www.elekeskarol.ro IMG_4968-www.elekeskaroly.roIMG_5006-1024-www.elekeskaroly.roIMG_5012-1024-www.elekeskaroly.ro

Utóirat: Ezeket a képeket “csináltuk”.

Hozzászólás

↑ ↑
%d blogger ezt szereti: